Cardio kupina

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 70 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

100% je prirodna voćna pločica, koja je spoj najkvalitetnije domaće kupine i jabuke. Pripremljena je posebnom tehnologijom tako da su sačuvane sve biološke i nutritivne vrednosti sirovog voća.

Od minerala kupina sadrži kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum i gvožđe. Među vitaminima najzastupljeniji su B1, B2, C i PP. Sprečava oksidaciju LDL lošeg holesterola, odlažući pojavu ateroskleroze i sprečavajući pojavu kardiovaskularnih bolesti. U prevenciji kardiovaskularnih bolesti kupina učestvuje i sadržajem vitamina C i beta karotena.

Korisna je za obolele od hipertenzije, jer utiče na sniženje krvnog pritiska. Značajno je gvožđe u kupini koje se lako iskorišćava. Trebalo bi je koristiti preventivno, tj. za sprečavanje anemije i srčanih bolesti i za jačanje imuniteta.

Voćna pločica je bez šećera, glutena, aditiva, konzervanasa, veštačkih boja i aroma. Podržava vegansku, vegetarijansku, i makrobiotičku ishranu. Pogodna je za dijabetičare. Pogodna je i za ishranu u toku posta na vodi.

Mela Fruit Cardio kupina voćne pločice se mogu konzumirati kod raznih zdravstvenih stanja, pre svega celijačne bolesti (intolerancijena gluten).

Sastav: Kupina, jabuka i ništa više.

Specifikacije

  100g 10g
Energetska vrednos:

311,7Kcal

1304.6kj

31,7Kcal

130,46kj

Proteini:

3.31g

0.33g
Masti: 1.82g 0.18g

Ugljeni hidrati

70.51g 7,05g

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Suvo Grožđe Novo! -0%

Suvo Grožđe

1900 RSD
Urma -0%

Urma

230 RSD
Suva smokva Novo! -0%

Suva smokva

140 RSD
Suva smokva Novo! -0%

Suva smokva

531 RSD
Trenutno nije dostupno.

Suvo voće

Suvo voće je voće nastalo sušenjem tehnološki zrelog voća prirodnim putem (sunce, vetar) ili putem mašina, do stepena koji omogućuje dulje čuvanje.

Primeri suvog voća su grožđice, suve šljive, suve smokve, ali i ostalo voće kao datula, jabuka, kajsija, banana, brusnica, kruška, ananas, mango, papaja, jagoda, kokos i dr. Postoje tri osnovna tipa sušenog voća: osušeni celi ili seckani plodovi, osušeni mleveni proizvodi i suvi proizvodi u prahu (ekstrakti). Suvi voćni proizvod mora imati boju, miris i ukus svojstven voću od kojeg je dobijen.

Sušeno voće ima nekoliko puta veću energiju od svežeg voća, kao i sastav hranjivih delova, posebno šećera, gvožđa i količine biljnih vlakana. Količina vode u suvom voću iznosi 16-25%. Suvo voće, za razliku od svežeg voća, vari se duže vremena u želucu.

Međutim, ne treba smetnuti s uma da je u sušenom voću veća koncentracija i prirodnih šećera, što ne mora nužno uzrokovati zabrinutost. Sušeno voće može biti hranljiva, prikladna i prenosiva užina, posebno u kombinaciji sa orašastim plodovima.

Uz ovo su kupovali

Krem Med -0%

Krem Med

450 RSD
Trenutno nije dostupno.

Mela Fruit

Cardio kupina
Cardio kupina
Cena: 70 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno