Gheek

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 200 RSD
  • Dostava je 200.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

Šta je Gheek? 

Gheek Original je ukusan spoj:

1) Organskog hladno ceđenog kokosovog ulja i 

2) Organskoj ghee-ja (prečišćenog maslaca).

 

Specifična kombinacija masnih kiselina(60% srednjelančanih) iz kokosovog ulja ga čini fantastističnim za ljudsku ishranu. Pokazano jeda unos kokosovog ulja poboljšava metabolizam, utiče na smanjenje telesne težine, podiže imunitet, štiti od bakterija i infekcija (zbog visokog sadržaja laurinske kiseline), podiže energiju, poboljšava probavu i apsorpciju hranljivih materija i ima povoljan uticaj na ukupan holesterol. Prerađeno kokosovo ulje može biti štetno zbog toksičnih hemikalija i rastvora koje sekoriste u procesu. Gheek kokosovo ulje je hladno ceđeno (neprerađeno) i sertifikovano organsko, što vam garantuje sve benefite ove divne namirnice bez ikakvih štetnih efekata.

Ghee je još od drevnih naroda poznat po ajurvedskim svojstvima i smatra se jednom od najzdravijih namirnica na planeti. Sadrži vitamine rastvorljive u masti A, D i E. Ghee je pročišćeni puter koji sadrži linolnu kiselinu koja pomaže ravnoteži nivoa holesterola. Poznato je da smanjuje upalne procese i povećava energiju. Ne sadrži kazein, surutku ili laktozu . Zbog načina uzgoja životinja u današnje vreme, ghee koji nije organskog porekla može imati poremećen odnos masnih kiselina, kao i ostatke hormona i antibiotika. Zato u Gheek ide sertifikovano organski ghee nastao od mleka krava sa ispaša uzgojenih po organskim principima. 

Ove dve lekovite masti, pomešane do savršenstva i dozirane u Gheekovo pogodno pakovanje, su odlične za ljude sa dinamičnim životnim stilom, ljude na keto ishrani, i ljude sa dijabetesom. 

Kako upotrebiti Gheek?

Primarna upotreba Gheek-a je dodatak kafi, čaju, smutiju ili kaši. Sa Gheekom možete i da kuvate ili pržite brz rizika od oslobađanja toksičnih materija, jer su obe ove masti stabilne. Koje su prednosti korišćenja? Kada ubacite Gheek u kafu on: produžava osećaj sitosti,dobra je zamena mleko, a što je najvažnije uravnotežuje oslobađanje kofeina, što znači da nećete posle kafe dobiti naglo puno energije a onda nakon nekog kratkog vremena nagli pad energije (zbog pada pritiska - jer je kafa diuretik), nego ćete dobiti stabilnu energiju koja će trajati satima, bez padova. Naučno je dokazano da kombinacija masti iz kokosa i gija sa kafom daju ovaj efekat.

Pored toga, na koji god način da konzumirate gheek, bilo da ga dodate u smuti ili kašu, zdrave masti iz njega dokazano izoštravaju fokus, povećavaju energiju, olakšavaju kontrolu težine i smanjuje potrebu za šećerom. Pored svega toga, ovaj tip masti će pomoći organizmu da bolje apsorbuje i iskoristi sve druge nutrijente (vitamine, minerale i fitonutrijente) koji vam se nalazi u smutiju ili kaši.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Ulja

Ulja  se najčešće koriste za prženje hrane, za salatu ili kao sastavni deo kozmetike. Kao ulja za masažu su u širokoj primeni. Ulja se dobijaju mehaničkim gnječenjem raznih semenki i plodova, kao što su na primer, suncokret, bundeva, lan, susam, masline, kokos.

Postoje rafinisana i ne rafinisana ulja. Nerafinisana ulja se nazivaju još i „hladno ceđena ulja“ i nutritivno su bogatija od rafinisanih.

U našoj širokoj ponudi možete pronaći organsko ulje lana, ulje pšenice, bundevino ulje, kokosovo ulje, ulje noćurka, ulje crnog kima i druge.

Uz ovo su kupovali

Gheek
Gheek
Cena: 200 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno