Krem Med

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 450 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

Livadski Krem med je pravo zadovoljstvo i za najprobirljivija nepca. Raznolikost biljnog sveta sa kog naše pčele skupljaju nektar i naša jedinstvena tehnologija kontrolisanog kristalisanja, omogućava nam da proizvedemo proizvod koji svojom puterastom strukturom i punim ukusom neće ostaviti nikog ravnodušnim. Može se jesti ili mazati, ne curi, ne rasipa se, nema grube kristale.
NAPOMENA: Samo pravi prirodni med može biti kristalisani KREM med.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Med i proizvodi od meda

Med je slatka, aromatična, gusta tečnost koju proizvode medonosne pčele iz cvetnog nektara, medne rose sa lišća četinara i listopadnog drveća, slatkih materija koje izlučuju sitni insekti ili od slatkog soka plodova nekih biljaka. 

Med je bogat veoma lako svarljivim prostim šećerima, pa veoma brzo daje energiju organizmu. Bogat je i mineralima, kao što su gvožđe, kalcijum, natrijum i magnezijum. Pa ipak, on je više od obične hrane. 

Višestrana dobrobit meda ogleda se tome što pomaže u oporavku kod grebotina i posekotina, kašlja i upala u grlu, čisti od parazita, pomaže protiv nesanice, privlači vlagu u kožu i daje sjaj kosi. Mešanjem sa drugim sastojcima daje blagotvorne rezultate, pa se zato često koristi i u kozmetičke svrhe.

Uz ovo su kupovali

Suva smokva Novo! -0%

Suva smokva

531 RSD
Trenutno nije dostupno.

Bee & Well

Krem Med
Krem Med
Cena: 450 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno