Ovsene mekinje

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 120 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Dostupno .

Ovsene mekinje su proizvedene od pažljivo biranih i očišćenih zrna ovsa, odstranjivanjem brašna. Brojne studije su potvrdile da se svakodnevnom primenom ovsenih mekinja u ishrani može doprineti snižavanju LDL holesterola, zaštiti krvnih sudova, stabilizaciji šećera u krvi, regulisanje probave.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Hrono mix Novo! -0%

Hrono mix

125 RSD

Brašno, mekinje i griz

Brašno je sitno samlevena i prosejana pšenica, raž, ovas i druge žitarice. Tako razlikujemo pšenično brašno, ražano brašno, brašno od heljde, brašno od spelte, brašno od ječma i druga.

Mekinje su jestiv mleveni omotač semena ili spoljni zaštitni sloj pšenice, raži i drugih žitarica, razdvojen od jezgra.  Imaju korisno dejstvo na digestivni trakt (varenje) čoveka.

Griz je namirnica koja se dobija mlevenjem pšenice iz središnjeg dela zrna. Karakterišu ga blago žuta boja, ujednačena granulacija i velika moć upijanja. Prirodan je proizvod, bez dodatka aditiva i konzervansa. Koristi se za ishranu dece i odraslih osoba. Ova primena je opravdana visokom nutritivnom vrednošću. Pšenični griz se može upotrebiti kao osnova ili dodatak slanim i slatkim jelima - griz kolač.

Pšenični griz je jedan od najboljih izvora proteina, bogat esencijalnim mineralima (P, Mg, Ca, Gvožđe) i vitaminima (provitamin A, B kompleks, E, D i K9). Griz je bogat dijetetskim vlaknima, dok je sadržaj masnoća nizak.

Uz ovo su kupovali

Orah jezgro Novo! -0%

Orah jezgro

1050 RSD
Krem Med -0%

Krem Med

450 RSD
Trenutno nije dostupno.
Dekstroza -0%

Dekstroza

170 RSD
Trenutno nije dostupno.
Suva smokva Novo! -0%

Suva smokva

140 RSD

Italico

Ovsene mekinje
Ovsene mekinje
Cena: 120 RSD
Na lageru:
Dostupno