Perga Energy

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 2390 RSD
U cenu je uračunat PDV.
Dostava je 200.00 RSD za ukupnu narudžbu.
Na lageru: Dostupno .

Namenjen je za sve koji se izlažu velikim fizičkim i psihičkim naporima. Preparat ima esencijalnu ulogu u procesu oksidacije masnih kiselina i stvaranja energije u ćelijama, a naručito skeletnim mišićima i miokardu, povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma kao i oporavak od velikih naporaSavršen dodatak ishrani za profesionlne sportiste i rekreativce kao i za poslovne ljude izložene velikim stresovima kojima je potrebna koncentracija i energija. PergaEnergy se pokazala kao sjajan dodatak terapiji za lakši i brži oporavak od najtežih bolesti.

Sastav: 

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama. Sastavne komponenate preparata PERGA ENERGY su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga = 30 gr.,  Prirodni vrcani med sa područija Fruške gore  = do 250 gr. .

Delovanje: 

S obzirom na izuzetno kvalitetan sastav, PERGA ENERGY predstavlja prirodni dijetetski preparat nezamenjiv dodatak svakodnevnoj ishrani. Upotreba preparata doprinosi poboljšanju opšteg psiho-fizičkog stanja organizma, kako kod odraslih tako i kod dece, posebno kod oporavka od najtežih bolesti.

Njeno blagotvorno dejstvo posebno utiče na:

  • Poboljšanje krvne slike i krvnih sudova, dovodi do brzog povećanja hemoglobina u krvi, jačanja zidova krvnih sudova i regulisanja njihove propustljivosti, regulisanja hipertenzije i arterioskleroze
  • Jačanje imunološkog sistema organizma, i poboljšanja sna
  • Pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.
  • Smanjuje umor i regeneriše mišićnu masu usled fizičkih napora i hrani je preko neophodnim proteinima.
  • Pomaže u lečenju gastritisa, kolitisa, hroničnih zatvora i oporavka jetre.
  • Doprinosi obnavljanju crevne flore i omogućava bezbedno držanje raznih vrsta dijeta.
  • Ublažava tegobe hroničnog zapaljenja prostate.
  • Koristi se u lečenju sterilnosti i impotencije.

Tradicionalna kineska medicina koristi pergu i za aktiviranje oslabljenih mišićnih ligamenata očiju, a poznato je da ima jako antiseptičko dejstvo na širok spektar patogenih mikroorganizama. Preporučuje se kod poremećaja memorije, naročito starijih osoba. Primenjuje se prilikom smetnji u radu srca, gastritisa, poremećaja u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, čira na dvanaestopalačnom crevu, smanjenog libida, prilikom raznih alergija, prehlada i gripa.

Pored toga, polivitaminski karakter ovog proizvoda ima i terapeutsko dejstvo koje već posle nekoliko dana, do tri nedelje, garantuje vidljive rezultate kod osoba svih uzrasta koje se leče od različitih poremećaja u organizmu. Jednom rečju, perga blagotvorno deluje na pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.

 

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Med i proizvodi od meda

Med je slatka, aromatična, gusta tečnost koju proizvode medonosne pčele iz cvetnog nektara, medne rose sa lišća četinara i listopadnog drveća, slatkih materija koje izlučuju sitni insekti ili od slatkog soka plodova nekih biljaka. 

Med je bogat veoma lako svarljivim prostim šećerima, pa veoma brzo daje energiju organizmu. Bogat je i mineralima, kao što su gvožđe, kalcijum, natrijum i magnezijum. Pa ipak, on je više od obične hrane. 

Višestrana dobrobit meda ogleda se tome što pomaže u oporavku kod grebotina i posekotina, kašlja i upala u grlu, čisti od parazita, pomaže protiv nesanice, privlači vlagu u kožu i daje sjaj kosi. Mešanjem sa drugim sastojcima daje blagotvorne rezultate, pa se zato često koristi i u kozmetičke svrhe.

Uz ovo su kupovali

Bee & Well

Perga Energy
Perga Energy
Cena: 2390 RSD
Na lageru:
Dostupno