Perga Kids

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 840 RSD
U cenu je uračunat PDV.
Dostava je 200.00 RSD za ukupnu narudžbu.
Na lageru: Dostupno .

Od najranijeg detinjstva Perga Kids je saveznik u preventivi i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece. Savremen način života odražava se i na našu decu. Redovnom upotrebom Perge kids sprečava se pojava malokrvnosti, problema sa respiratornim i digestivnim traktom, urinarne infekcije i gojaznost.

Sastav: 

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama. Sastavne komponenate preparata PERGA KIDS  su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga više od 6 gr Prirodnivrcani livadski med  do 250 gr.

Delovanje: 

Perga kids jača imuni sistem, pomaže boljem odvijanju metaboličkih procesa u organizmu, reguliše probavu i apsorpciju hrane, povećava hemoglobin. Iskorišćava se 100% u dečijem organizmu i uključuje u njegove životne funkcije.

Poznato je da perga sadrži oko 240 biološko aktivnih supstanci – amino kiseline, minerale, skoro sve vitamine, enzime, biljne hormone i druge supstance.

Perge kids ima anabolički efekat i doprinosi povećanju pozitivnih komponenti kostiju i mišića kod dece. Perga kids potreba koja treba da postane neophodna navika.

 

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Med i proizvodi od meda

Med je slatka, aromatična, gusta tečnost koju proizvode medonosne pčele iz cvetnog nektara, medne rose sa lišća četinara i listopadnog drveća, slatkih materija koje izlučuju sitni insekti ili od slatkog soka plodova nekih biljaka. 

Med je bogat veoma lako svarljivim prostim šećerima, pa veoma brzo daje energiju organizmu. Bogat je i mineralima, kao što su gvožđe, kalcijum, natrijum i magnezijum. Pa ipak, on je više od obične hrane. 

Višestrana dobrobit meda ogleda se tome što pomaže u oporavku kod grebotina i posekotina, kašlja i upala u grlu, čisti od parazita, pomaže protiv nesanice, privlači vlagu u kožu i daje sjaj kosi. Mešanjem sa drugim sastojcima daje blagotvorne rezultate, pa se zato često koristi i u kozmetičke svrhe.

Uz ovo su kupovali

Bee & Well

Perga Kids
Perga Kids
Cena: 840 RSD
Na lageru:
Dostupno