Propolis kapi

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 265 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Dostupno .

Propolis je u zemljama sa razvijenom apiterapijom registrovan kao lek i naziva se antibiotikom 21.veka. Upotrebljava se za lečenje virusa, mikroba, gljivica i raznih vidova infekcija. Najbolje rezultate daje pri lečenju virusnih prehlada. Pogodan je za uporedo uzimanje sa medikamentima jer potpomaže njihov bolji prijem u organizam. Upotreba: na 3 kocke šećera staviti 40 kapi i uzimati 3-5 puta u toku dana. Kod upale grla dodati u 2dcl prokuvane vode ili čaja, 40 kapi i ispirati. Kod gljivičnih obolenja, opekotina i žuljeva posle kupanja premazati propolisom. Rok upotrebe je neograničen.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Krem Med -0%

Krem Med

450 RSD
Trenutno nije dostupno.

Med i proizvodi od meda

Med je slatka, aromatična, gusta tečnost koju proizvode medonosne pčele iz cvetnog nektara, medne rose sa lišća četinara i listopadnog drveća, slatkih materija koje izlučuju sitni insekti ili od slatkog soka plodova nekih biljaka. 

Med je bogat veoma lako svarljivim prostim šećerima, pa veoma brzo daje energiju organizmu. Bogat je i mineralima, kao što su gvožđe, kalcijum, natrijum i magnezijum. Pa ipak, on je više od obične hrane. 

Višestrana dobrobit meda ogleda se tome što pomaže u oporavku kod grebotina i posekotina, kašlja i upala u grlu, čisti od parazita, pomaže protiv nesanice, privlači vlagu u kožu i daje sjaj kosi. Mešanjem sa drugim sastojcima daje blagotvorne rezultate, pa se zato često koristi i u kozmetičke svrhe.

Uz ovo su kupovali

Dekstroza -0%

Dekstroza

170 RSD
Trenutno nije dostupno.
Fruktoza -0%

Fruktoza

270 RSD
Hrono mix Novo! -0%

Hrono mix

125 RSD

Glončak Pčelarstvo

Propolis kapi
Propolis kapi
Cena: 265 RSD
Na lageru:
Dostupno